Kosten en vergoedingen voor Mesologie vanaf 1 maart 2024

Tarieven vanaf 1 maart 2024
Eerste consult €140
Eerste consult t/m 12 jaar €115
Vervolgconsult (alle leeftijden) €115

 

Avond- en weekendtarief   
Eerste consult €165
Eerste consult t/m 12 jaar €140
Vervolgconsult (alle leeftijden) €140

Elke verzekeringsmaatschappij bepaalt het eigen vergoedingenbeleid ten opzichte van de verschillende alternatieve en complementaire geneeswijzen. De NVVM en de VBAG zijn altijd voor ons aan het lobbyen om door meer verzekeraars vergoed te worden.

Voor alle verzekeraars blijkt dat u een aanvullend pakket moet hebben om voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding in aanmerking te komen. Overstappen naar een andere maatschappij kan in de regel tot 31 januari van het jaar (let op uitzonderingen).

Wilt u weten of ook uw verzekering het Mesologieconsult vergoedt, ga dan naar de uitgebreide lijst van verzekeringsmaatschappijen welke een Mesologisch consult geheel of gedeeltelijk vergoeden. U kunt ook contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij en informeren naar uw persoonlijke polisvoorwaarden.
Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. Ik raad u aan om de vergoedingenrichtlijnen met betrekking tot uw maatschappij en uw polis voor de zekerheid van te voren na te vragen bij uw verzekeraar.

Om aan zoveel mogelijk eisen van de verschillende zorgverzekeraars te voldoen, heb ik me uitgebreid laten registreren. Ik ben lid van de NVVM en NRM onder registratienummer M0112, lid van de VBAG onder lidnummer 21902002 en lid van de RBCZ/TCZ onder registratienummer 406013R